Making Coffee

Impaktin aamukahvi 

torstaina
22.4.
8:30 - 9:15

Miksi Suomessa ei osata tehdä innovatiivisia hankintoja? 

 
Ilmoittaudu mukaan! 

Ilmoittumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteen. 

Miksi Suomessa ei osata tehdä innovatiivisia hankintoja?

Suomessa tehdään vuosittain 15 miljardin edestä uutuusarvoisia hankintoja, jotka tuovat mittavia parannuksia tai täysin uusia ratkaisuja verrattuna hankkijan aikaisemmin käyttämiin. 5% kaikista hankinnoista ovat jopa markkinoille uusia.  Kuitenkin vain 2% uutuusarvoisista hankinnoista tehdään innovatiivisten menetelmien avulla, niinpä moni hyvä ratkaisu tai parempi lopputulos jää hankkimatta ja konkreettinen vaikuttavuus kärsii.Miksi Suomessa ei osata tehdä innovatiivisia hankintoja, vaikka tarvetta olisi? Johtuuko se meidän peri suomalaisesta jäykkyydestemme vai jostain muuta?

Liity mukaan keskusteluun ja kuulemaan mitä mieltä Business Finlandin johtava asiantuntija Piia Moilanen on asiasta! Impaktin aamukahvi on rento ja osallistava foorumi julkisten hankintojen parissa.
Nappaa mukaan kahvisi mustana tai maidon kanssa, ja liity seuraamme keskustelemaan julkisista hankinnoista torstaiaamuna 22. huhtikuuta!


Tapahtuma on täysin ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen.

Piia Moilanen

Johtava Asiantuntija
Business Finland

Innovatiivisen Julkiset Hankinnat

Piia Moilanen toimii innovatiivisten julkisten hankintojen johtavana asiantuntijana Business Finlandissa ja tekee myös töitä KEINO-verkostossa eli kestävien ja innovatiivisten hankintojen osaamiskeskuksessa.

 

Missiona hänellä on vauhdittaa datataloutta ja uusien teknologioiden mahdollisuuksia julkisella sektorilla hankintoja hyödyntäen. Yhteiskunnan näkökulmasta innovatiivinen hankinta on myös tulevaisuusinvestointi.

Tapahtuman fasilitoi Mikko Järvilehto. 

Impaktin vieraana Piia Moilanen

Impakt
Vaikuttavat Hankinnat Oy

(Y-tunnus: 3155264-1)

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

Info@impakt.fi

©2021 Vaikuttavat Hankinnat Oy