coffee-2242213.jpg

Vaikuttavien Hankintojen Aamukahvi 

Torstaina
19.5.
8:30 - 9:30

Miten SOTE-hankinnat
hyötyvät Innobroker-
mallista?

Euroopassa jo hyvin omaksuttu “Innovation Broker”  hankintatoimintamalli saapui Suomeen viime syksynä. Tulevaisuudessa Innovation Broker voisi olla laajasti sekä hankintayksiköiden että toimittajien keskuudessa hyödynnetty palvelu, joka tuottaa yhteiskehitettyjä, vaikuttavampia ja kestävämpiä tuotteita, palveluita ja teknologioita, joita tarjotaan laadukkaampina palveluina kansalaisille ja viedään maailmalle uusina vientituotteina.

Tulevan Vaikuttavien Hankintojen Aamukahvin paneelikeskustelussa pureudumme Innovation Broker - pilotin tuloksiin ja oppeihin. Miten InnoBroker malli istuu suomalaiseen hankintaympäristöön? Ratkaiseeko se julkisten hankintojen kehittämistarpeet ja mitä toimintamallista ja tuloksista voi oppia?

Broker-palvelulla voidaan tuottaa täsmäosaamista erityisesti hankinnan valmisteluun ja siten lisätä asiakkaan hankinnoista muodostuvaa lisäarvoa.  Business Finland kilpailutti syksyllä 2021 kaksi Innovation Broker toimijaa, joiden tarkoituksena oli pilotoida toimintamallia yhdessä pilottiin valituiden asiakkaiden kanssa. Pilotti oli jaettu kahteen osaan, josta toisen toteutuksesta vastasi Impaktin, Hankkisen ja PTCS:n  konsortio.

 

Sosiaali- ja terveysalan Innovation Broker malli pilotoitiin yhdessä Tays-kehitysyhtiön kanssa. Aamukahville saapuukin myös Tarja Järvinen Tays kehitysyhtiöstä kertomaan, miten pilotti asiakkaan näkökulmasta koettiin. Tule mukaan kuulemaan Innobroker toiminnasta, ja pilotin toteutuksesta torstaina 19.5. klo 8:30 alkaen. Ilmoittaudu alla!

Mukana paneelikeskustelussa: Pauliina Karinkanta, PTCS Services Oy, Tuomo Vuorinen, Hankkinen Oy, Mikko Järvilehto, Impakt sekä Tarja Järvinen Tays Kehitysyhtiö. Tapahtuma on maksuton. 

  • LinkedIn
  • Twitter

Vaikuttavien hankintojen aamukahvilla pureudumme innovatiivisten hankintojen vähyyteen ja sen pullonkaulojen ratkaisemiseen matkallamme kohti vaikuttavampia hankintoja ja yhteiskuntaa.
Aikaisempia aamukahvitilaisuuksia voit
katsella Impaktin Youtubekanavalla. 

 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittautumalla mukaan tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteen. 

Kiitos ilmoittautumisesta. Saat meiltä pian sähköpostia. Jos et, tarkistathan ensin roskapostisi ja olet sitten yhteydessä meihin. info@impakt.fi