top of page
coffee-2242213.jpg

Vaikuttavien Hankintojen Aamukahvi 

Torstaina
22.9.
8:30 - 9:30

Vaikuttavuusarviointi helpoksi julkisiin hankintoihin

Euroopassa jo hyvin omaksuttu “Innovation Broker”  hankintatoimintamalli saapui Suomeen viime syksynä. Tulevaisuudessa Innovation Broker voisi olla laajasti sekä hankintayksiköiden että toimittajien keskuudessa hyödynnetty palvelu, joka tuottaa yhteiskehitettyjä, vaikuttavampia ja kestävämpiä tuotteita, palveluita ja teknologioita, joita tarjotaan laadukkaampina palveluina kansalaisille ja viedään maailmalle uusina vientituotteina.

Vaikuttavien Hankintojen Aamukahvin vieraaksi saapuu syyskuussa  TITTELI, FIRMA, jonka kanssa pureudumme vaikuttavuusarviointien maailmaan. Miten vaikuttavuus arvioinnit auttavat hankintojen toteuttamisessa vastuullisesti ja miksi vaikuttavuuden mittaaminen on tärkeää? Jaamme parhaimmat neuvot sujuvan vaikuttavuusarvioinnin valmisteluun ja toteuttamiseen julkisiin hankintoihin. 

Vaikuttavien Hankintojen Aamukahvi torstaina 22.9. klo 8:30 alkaen. Ilmoittaudu alla!

  • LinkedIn
  • Twitter

Vaikuttavien hankintojen aamukahvilla pureudumme innovatiivisten hankintojen vähyyteen ja sen pullonkaulojen ratkaisemiseen matkallamme kohti vaikuttavampia hankintoja ja yhteiskuntaa.
Aikaisempia aamukahvitilaisuuksia voit
katsella Impaktin Youtubekanavalla. 

ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittautumalla mukaan tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteen. 

Kiitos ilmoittautumisesta. Saat meiltä pian sähköpostia. Jos et, tarkistathan ensin roskapostisi ja olet sitten yhteydessä meihin. info@impakt.fi

bottom of page