Meidän Tarinamme

Rakentamassa sitä oikeaa Impaktia.
Vaikuttavuutta Julkisiin Hankkeisiin ja Hankintoihin

Impaktilla yhdistyy osaava ja energinen tiimi yli 150 innovaatiokilpailun ja yhteiskehitysprojektin kokemuksella. Meillä keskiössä on yhteiskehitys- ja palvelumuotoiluosaaminen, tilaaja-toimittaja-yhteistyön mahdollistaminen sekä hankintaosaaminen tietolähtöisellä palveluotteella.  Tiimimme ydinosaamiseen kuuluu muun muassa innovaatio- ja tietojohtaminen, palvelumuotoilu, liiketoiminnan kehittäminen sekä uudet teknologiat.

 

Vain puolessa vuodessa olemme kasvaneet 8:n työntekijään ja lisäksi teemme yhteistyötä Suomen parhaiden hankintapalvelukumppanien kanssa. Ota yhteyttä ja nostetaan yhdessä hankintasi tai hankkeesi laatua!

Impakt_logo_ver_2_black.png

Tapaa tiimimme! 

Impakt_logo_ver_2_black.png

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@impakt.fi

Mikko Järvilehto
Toimitusjohtaja, perustaja

meili.png
linked.png
phone_web.png

Järvilehto on erikoistunut innovaatio-johtamiseen, joukkoistamiseen, haaste-kilpailuihin sekä hackathoneihin. Järvilehto on järjestänyt yli 150 innovaatio-kilpailua 17 vuoden aikana eri aloilla, niin globaalien organisaatioiden, julkisen sektorin toimijoiden kuin pienten kasvuyritysten kanssa. Mikolla on KM tutkinto Oulun yliopistosta ja hän on FT tohtorikoulutettava Turun kauppakorkeakoulussa.

Henrik Metsämäki
Kehityspäälikkö, perustaja

meili.png
linked.png

Henrikillä on kolmen vuoden kokemus palvelumuotoiluun keskittyvien innovaatiokilpailuiden suunnittelusta, rakentamisesta ja johtamisen eri rooleista esimerkiksi Euroopan suurimman palvelumuotoilukilpailun Dash Design Hackathonin päävetäjänä vuonna 2019. Tämän lisäksi Henrikillä on vahva osaaminen moderneista teknologioista ja innovaatioista.

Suvi Lehtonen
Avainasiakaspäälikkö

meili.png
linked.png

Suvi on liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen ja hänellä on usean vuoden kokemus projektijohtamisesta sekä palvelu- ja prosessikehityksestä. Suvilla on vahva pohja markkinoinnin ja visuaalisen viestinnän alalta, ja hän on toiminut useamman vuoden kasvuyritysekosysteemissä muun muassa liiketoiminnan kouluttajana. 

Olli Peura
ohjelmistokehittäjä

meili.png
linked.png

Olli on ohjelmistokehittäjä ja hänellä on usean vuoden kokemus ohjelmistokonsultoinnista sekä kavuyrittäjyydesta, oman startup-yrityksen tiimoilta. Olli on erikoistunut moderneihin pilviteknologioihin sekä algoritmien hyödyntämiseen ohjelmoinnissa.

Solja Sulkunen
Advisor, Human Resources

Mikko Alasaarela
Teknologiajohtaja

meili.png
linked.png

Mikko Alasaarela on vastuullisuus-orientoitunut tekoäly-yrittäjä. Hän on perustanut ja sijoittanut useisiin teknologiayrityksiin, jotka ovat keränneet yli 30 miljoonaa dollaria ja työllistäneet yli 700 ihmistä Suomessa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Mikko on ajatusjohtaja, jolla on suuri seuraajakunta sosiaalisessa mediassa, ja hän on kärkiasiantuntija algoritmivaikuttamisessa.

Lyana Parzhetskaya
Kansainvälinen liiketoiminta

meili.png
linked.png

Lyana on digitaalisen koulutuksen asiantuntija ja innovaatiotutkija yli 10 vuoden kokemuksella. Hänen osaamisen ytimessään on palvelumuotoilu, projektinhallinta, yhteisön hallinta, opetus, mentorointi, akateeminen laadunvarmistus, kulttuurienvälinen viestintä, talent acquisition ja  liiketoiminnan matchmaking. Lyanalla on 5 vuoden kokemus kansainvälisten hackathonien & Innovaatiokilpailujen järjestämisestä ja massiivisten +6000 kehittäjäyhteisön tukemisesta ja manageroinnista. 

Katja Häkkinen
Myyntipäälikkö

meili.png
linked.png
phone_web.png

Katja vastaa Impaktilla myynnistä. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus ratkaisumyynnistä, ja onnellisimmillaan hän on asiakasrajapinnassa työskennellessään. Katjalta löytyy asiakastarinoita useilta toimialoilta, ja hänen sydämessään on erityispaikka tietojärjestelmäratkaisuille ja niiden hyödyntämiselle. Katja on palvellut niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita.

Tuomo Vuorinen
Advisor, hankinnat

Tuomo on julkisten hankintojen moniosaaja ja yrittäjä. Lähes 15 vuoden kokemus erilaisista julkisen hankintatoimen tehtävistä, erityisesti ICT-hankintojen puolelta. Erityisen tärkeänä Tuomo pitää julkisten hankintojen ennakkoluulotonta kehittämistä suuntaan, jossa hankinnat toimivat osana organisaation tavoitteiden saavuttamista ja yhteiskunnan rakenteiden kehittämistä

Yhteistyössä

Logo-Hankkinen-Site-Retina-600px.png
lkkhg.png